La junta local de Blanes de l'Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) ha organitzat per aquest cap de setmana una col·lecta per recollir fons econòmics destinats a la investigació del càncer, campanya que tradicionalment se sol fer coincidint amb el mes estiuenc. L'edició d'enguany es presenta sota el lema «No t'imagines tot el que un euro posa en marxa», convidant a tots els ciutadans a de la vila a participar en la col·lecta.

Segons va informar ahir l'Ajuntament, durant tot el cap de setmana, qui vulgui contribuir en la recollida de fons per a la investigació del càncer tindrà l'oportunitat de fer-ho gràcies a la tasca de desenes de voluntaris que estaran arreu de la vila demanant aportacions als vianants. Molts d'ells estaran a peu de carrer, recorrent-los amb les característiques guardioles de l'AECC, mentre que d'altres atendran les taules que s'instal·laran en diferents indrets.

Voluntaris per col·laborar

Perquè les dues jornades del cap de setmana puguin ser un èxit, la junta local de Blanes de l'Aecc ha fet una crida perquè s'ajudi a fer la recollida de fons . Es demana que els voluntaris esmercin el temps que puguin i vulguin oferir duent la guardiola per recollir les col·laboracions dels vianants.

D'aquesta manera, tots aquells ciutadans veïns de Blanes o estiuejants que vulguin col·laborar amb l'assciació en qualsevol de les dues jornades, o en totes dues, tan sols cal que s'adrecin a qualsevol de les taules recaptatòries i s'inscriguin com a voluntari presentant el carnet d'identitat, van informar. L'entitat destina els diners a 160 projectes d'investigació que es desenvolupen en 46 centres.