La campanya d'aquesta passat cap de setmana a Blanes de l'Aecc-Catalunya Contra el Càncer amb el suport de l'Ajuntament va recaptar 16.600 euros per seguir investigant la malaltia. A través de les característiques guardioles i a canvi de fer un donatiu, tots els qui accedien a col·laborar-hi rebien el popular gomet, les cintes per lluir a la motxilla, la bossa de mà, el cotxe o a la bicicleta o bé globus.

Un centenar de voluntaris van fer realitat la tradicional postulació per recollir fons econòmics passejant-se amb les guardioles o atenent una taula. En total, a través de tots ells es van recollir a peu de carrer un total de 7.662,57 euros, 50 més que l'any passat. A aquesta quantitat cal afegir-hi els 9.000 euros aportats directament per diverses empreses i institucions de Blanes i rodalies.

Quan encara falten per afegir les donacions d'un parell d'empreses més, a Blanes s'han recollit enguany un total de 16.662,57 euros, una xifra que ha estat valorada de manera molt positiva per la junta local, que recorda que durant el cap de setmana s'haguessin pogut recollir més diners si la pluja no hagués fet acte de presència.