Un motorista va resultar ferit molt greu ahir en un xoc frontal amb una furgoneta quan circulava per la C-63 a Lloret de Mar. En el moment del sinistre viari, la víctima va ser traslladada en estat crític en helicòpter del SEM fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Un cop al centre sanitari, el van operar i segons fonts del centre, s'hi va quedar ingressat en estat molt greu. La víctima té 24 anys, nacionalitat espanyola i és veïna de Lloret de Mar.

L'accident de trànsit es va produir pels volts de tres quarts d'una de la tarda, a l'alçada de la urbanització de Mas Romeu amb Lloret Residencial al punt quilomètric número 2 de la C-63, via que uneix Lloret amb Vidreres.

El jove conduïa una scooter i per causes que es desconeixen i que s'estan investigant va patir un xoc frontal amb una furgoneta de la marca Mercedes. El conductor del vehicle de quatre rodes va resultar il·lès però en canvi, el motorista va quedar ferit de molt greu. Al lloc dels fets s'hi van traslladar dues patrulles dels?Mossos d'Esquadra, l'helicòpter medicalitzat del SEM, una ambulància i diverses patrulles del Policia Local de?Lloret.