Els Mossos d'Esquadra han imputat penalment un veí d'Hostalric, de 27 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol, d'un altre per conduir amb prohibició judicial i d'un tercer delicte de robatori i furt d'ús de vehicle a motor. Tot plegat va tenir lloc el passat 6 d'agost després que l'individu xoqués contra un arbre amb la moto que conduïa a Riells i Viabrea. Quan els agents del cos dels Mossos van acudir fins al lloc de l'accident, van comprovar que conduïa sota els efectes de l'alcohol, que tenia el carnet retirat i que la moto constava com a robada. L'home va resultar ferit a les cames i va ingressar a l'hospital. Quan en surti haurà de declarar al jutjat.

Segons van informar ahir els Mossos, l'accident va tenir lloc cap a tres quarts de vuit del matí del passat 6 d'agost. Una motocicleta va sortir de la via i va xocar contra un arbre al carrer Pinatell de Riells i Viabrea. Quan els Mossos hi van arribar van comprovar l'estat de salut del conductor, que tenia ferides a les cames. Els agents també van veure que presentava «signes evidents» d'embriaguesa. En fer-li la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,37 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, quan en aquest cas el màxim permès és de 0.25.

Després de comprovar la documentació de vehicle i conductor, van constatar que l'home tenia el permís suspès judicialment. Pel que fa a la motocicleta, constava com a sostreta el 9 de maig passat a Sils. El conductor va ser traslladat a l'hospital i els Mossos van instruir diligències penals contra ell per conduir sota els efectes de l'alcohol, amb el permís retirat i per la presumpta relació amb el robatori de la motocicleta.

Un cop rebi l'alta hospitalària, haurà de comparèixer per declarar sobre els fets al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.