L'Ajuntament de Lloret de Mar s'ha adherit a una plataforma web que permet realitzar la prereserva en línia dels aparcaments municipals, segons va informar el consistori. De manera inicial, aquesta opció està disponible als aparcaments de Costa Carbonell i la Zona Esportiva, i permet d'aquesta manera que els usuaris puguin reservar-ho còmodament des de la seva ciutat o país d'origen.

La web s'anomena "parkimeter" i es troba disponible en set idiomes. La pàgina mostra el mapa de Lloret i la ubicació dels aparcaments. Demana introduir dades com el dia d'arribada i tornada i l'adreça de destinació. Posteriorment, clicant a l'apartat de "buscar", marca a l'usuari els aparcaments més propers a l'adreça introduïda, la distància a peu entre l'aparcament i l'adreça i el preu per dia. També es visualitza un mapa de Lloret amb els aparcaments per facilitar-ne l'ubicació i el posterior acompanyament amb Google Maps fins a l'aparcament triat.

L'Ajuntament també va posar en funcionament a principis de juliol l'aplicació "AparcarE" per poder pagar la zona blava amb ?smart?phones. Segons el regidor de mobilitat, Albert Robert, "l'Ajuntament està apostant per aplicar totes les potencialitats que ofereixen les noves tecnologies per facilitar i millorar els serveis a la ciutadania i al visitant i aquests dos projectes en són un exemple".