Dos motoristes van resultar ferits greus ahir en un accident que va tenir lloc a la carretera C-63 al seu pas pel municipi de Vidreres. Els bombers van informar que els dos motoristes van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona per ser atesos de les ferides. Segons les fonts del cos d'emergències, un d'ells estava en estat molt greu i va ser evacuat en helicòpter, mentre que l'altre estava greu i va ser traslladat al centre hospitalari en ambulància.

L'accident va tenir lloc vint minuts després de la una del migdia al quilòmetre cinc de la carretera C-63. En l'avís que van rebre els bombers, una motocicleta hauria xocat amb una camioneta, si bé quan van arribar al lloc dels fets van comprovar que hi havia dues motocicletes implicades en l'accident, però cap vehicle de quatre rodes, van informar les fonts dels bombers.

Com a conseqüència de l'accident, aquest tram de la carretera va estar tallat al trànsit durant pràcticament una hora. I a partir de dos quarts de tres de la tarda els Mossos d'Esquadra van donar pas alternatiu. La normalitat en el trànsit es va restablir cap a les quatre de la tarda, va informar l' SCT.