La Policia Local de Caldes de Malavella va detenir dimarts a la nit dos homes com a presumptes autors d'un intent de robatori en una casa del municipi ubicada a la travessera de la Taronja. Les fonts policials han concretat que l'actuació policial va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que un veí del carrer va ser el que va alertar els agents en tenir sospites que es cometia un robatori en l'habitatge.

Segons les fonts de la Policia Local de Caldes, quan faltaven deu minuts per les deu de la nit un veí de la travessera de la Taronja va advertir el cos després d'escoltar un cop fort que provenia d'una casa veïna, els propietaris de la qual no hi eren. Aleshores, una patrulla de dos agents es va dirigir fins al domicili d'on provenia la fressa i van comprovar com la porta perimetral de l'habitatge estava oberta i també una de les finestes, que havia estat forçada. En aquell moment, un dels policies va sentir un altre cop que provenia del balcó de la casa. En aixecar la vista, va veure que hi havia un home estirat. Els dos agents van entrar al domicili i van detenir aquest individu, de 43 anys, nacionalitat eslovena i que respon a les inicials V.V.

L'operació no va acabar aquí ja que, posteriorment, els agents van localitzar un altre presumpte implicat en l'intent de robatori, G.J, de 59 anys i nacionalitat sèrbia. Aquest segon detingut era a l'interior d'un vehicle de matrícula italiana a la carretera de Llagostera. Els dos detinguts i el turisme van ser traslladats a la comissaria on es van instruir les diligències policials. Finalment, una patrulla dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners es va fer càrrec dels detigunts per seguir amb les diligències policials i posar-los a disposició judicial.