L'Associació de Comerciants de Lloret de Mar, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la vila selvatana, organitza una nova edició de la Botiga al Carrer que en aquesta edició canvia de nom per convertir-se en la Lloret Street Shooping. Aquest canvi de nom, proposat per l'Associació de Comerciants,respon en paraules del regidor de Comerç, Jordi Orobitg, «a la voluntat de captar l'atenció dels visitants internacionals en un període de màxima afluència». Una altra novetat de la present edició són les dates: enguany l'esdeveniment s'han avançat i no serà per tant el darrer diumenge d'agost, han precisat des de l'Ajuntament lloretenc.

En un horari que anirà des de les deu del matí fins a les vuit del vespre, les botigues del centre de la vila trauran al carrer els seus estocs. S'hi podrà trobar roba, complements, productes de la llar, cosmètics i molt d'ambient amenitzat per les diferents propostes de lleure per als més petits; amb espectacles infantils, jocs i inflables.

En aquesta 25a edició de la Botiga al Carrer de Lloret, s'hi espera la participació d'una seixantena d'establiments, segons ha informat l'Ajuntament de Lloret de Mar.