Sardanes, concert i una caminada, a la Festa de Blanes

24.08.2015 | 07:16
Audició de sardanes amb la Cobla Bisbal Jove.

La jornada festiva de Sant Bonós i Sant Maximià va viure's enguany a Blanes amb més intensitat que mai. Després que divendres al matí la xocolatada popular i els actes oficials van marcar el tret de sortida de la Festa Major Petita, a la tarda els carrers de la vila van omplir-se de gom a gom per gaudir de les diferents activitats que hi havia al programa. La cercavila nocturna Places i Carrers va congregar un públic nombrós.
A la nit, els encarregats de donar combustible musical al públic van ser els membres del grup Super Gang, que van garantir més de dues hores de diversió i ball.
L'altra ingredient que va incloure el primer dia complet de la Festa dels Copatrons de Blanes va ser una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Bisbal Jove. I per segon any consecutiu, la Festa Major Petita de Blanes ha inclòs La Botiga al Carrer, que es va tancar ahir. El dissabte a la nit va ser el torn de la XXXIII Caminada Popular Nit de Sant Bonós. La Festa Major Petita de Blanes es tanca avui amb més activitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema