El mogut cap de setmana que es va viure a Blanes també va acabar amb tres detinguts més. El primer és un home relacionat amb l'incendi d'un Land Rover Freelander davant del polígon industrial, a dos quarts d'onze de la nit de dissabte. La conductora del cotxe va explicar a la policia que s'estava separant i sospitava que la seva exparella podia ser l'autora del foc. Gràcies a que un testimoni va poder veure el cotxe amb què fugia el delinqüent, la policia local va poder interceptar-lo abans que s'incorporés a la carretera d'Accés a la Costa Brava. L'home, J.C.A., veí d'Arbúcies, va acabar detingut per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i un delicte contra la seguretat vial, doncs quadriplicava la taxa d'alocholèmia.

Hores més tard, a tres quarts de tres de la matinada, van detenir un jove holandès de 16 anys que havia robat el telèfom mòbil a un compatriota a qui els agents van trobar estés a terra del passeig s'Abanell. La gravació de l'agressió feta per un altre turista va facilitar la detenció.

El darrer detingut també va ser detingut diumenge per un delicte de violència contra la seva parella. L'home també l'ha denunciada a ella perquè assegura que li va agredir. Ambdós s'estan separant i quan la policia va arribar al barri de Mas Florit, on passaven els fets, la seva filla era al balcó cridant. ddg blanes