Juan Enrich de Haro i "scar Pico Sáez estan a la presó. El titular del jutjat d'instrucció número 3 de Blanes va decretar ahir el seu ingrés a presó provisional sense fiança per haver atracat violentament el bar La Tocada de Blanes i lligar-ne el propietari, a qui van causar nombroses ferides mab un matxet, i la seva xicota.

Un dels agents que va intervenir en la deten

ció dels dos lladres també va haver de visitar ahir el metge forense perquè avalués les lesions que li va provocar un dels lladres mentre es resistia a ser detingut.

L'atracament violent va produir-se la matinada de diumenge quan ambdós individus, armats amb un matxet, una pistola simulada i una defensa elèctrica, van entrar dins l'establiment quan el propietari estava recollint i el van lligar per robar-li els diners de la caixa.

En un moment donat, el restaurador es va poder desfer de les brides i va forcejar amb el lladre que duia el matxet a qui va acabar llençant gots de vidre a la cara per atordir-lo. L'escàndol provocat va fer fugir els delinqüents però el propietari els va seguir amb un amic i en trobar-se la Policia Local de camí els va informar del cas. Els agents els van poder acorralar i arrestar.