Casa Saladrigas va allotjar el passat dissabte l'acte d'entrega de premis del 21è Concurs Fotogràfic Festa Major de Blanes 2015, que un any més ha organitzat l'Ajuntament amb la col·laboració l'AFIC, l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes. L'acte es va fer en aquest indret, ja que aquest recinte acull l'exposició dels treballs del certamen. En aquesta edició, el concurs ha comptat amb la participació de 30 autors, que han presentat 108 treballs, dos autors i sis treballs més que en l'anterior edició. Del total, quatre obres van haver de ser desqualificades perquè no s'ajustaven a la normativa.

La novetat d'aquesta edició ha estat la incorporació d'una nova categoria, la del correfoc, que s'ha afegit a les dues que hi havia hagut fins ara: focs d'artifici i activitats de la festa major. En la categoria d'activitats de la Festa Major el primer premi ha estat per a Narcís Vila Vilella, de Tordera, amb la fotografia titulada Ball, dones, gegant. Per la seva banda, les dues fotografies finalistes han estat disparades per Josep Recio, de Blanes, i Joan Membrives, de Palafolls, que han presentat els respectius treballs sota el nom de Festes 1 i Autos de xoc.

En la modalitat de Focs Artificials Jordi Masbernat, de Blanes, ha guanyat el primer premi amb una de les tres obres que ha presentat en aquesta secció, la titulada Focs de Colors. Una altra de les fotografies del mateix autor, la que du per títol Saltimbanco, ha estat guardonada amb un dels dos premis finalistes. L'altra premi finalista ha estat per a Joan Membrives, amb la instantània Focs i Parella.

En correfoc, el primer premi ha estat per a Joan Membrives amb l'obra Bufadors a l'església, i les dues finalistes per a Xavier Xaubet, de Tordera, i per a Jordi Masbernat.