El concurs de fotografia de la Festa Major blanenca rep 108 treballs de 30 autors

27.08.2015 | 07:24
Els guanyadors del concurs, amb l´alcalde.
Els guanyadors del concurs, amb l´alcalde.

Casa Saladrigas va allotjar el passat dissabte l'acte d'entrega de premis del 21è Concurs Fotogràfic Festa Major de Blanes 2015, que un any més ha organitzat l'Ajuntament amb la col·laboració l'AFIC, l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes. L'acte es va fer en aquest indret, ja que aquest recinte acull l'exposició dels treballs del certamen. En aquesta edició, el concurs ha comptat amb la participació de 30 autors, que han presentat 108 treballs, dos autors i sis treballs més que en l'anterior edició. Del total, quatre obres van haver de ser desqualificades perquè no s'ajustaven a la normativa.
La novetat d'aquesta edició ha estat la incorporació d'una nova categoria, la del correfoc, que s'ha afegit a les dues que hi havia hagut fins ara: focs d'artifici i activitats de la festa major. En la categoria d'activitats de la Festa Major el primer premi ha estat per a Narcís Vila Vilella, de Tordera, amb la fotografia titulada Ball, dones, gegant. Per la seva banda, les dues fotografies finalistes han estat disparades per Josep Recio, de Blanes, i Joan Membrives, de Palafolls, que han presentat els respectius treballs sota el nom de Festes 1 i Autos de xoc.
En la modalitat de Focs Artificials Jordi Masbernat, de Blanes, ha guanyat el primer premi amb una de les tres obres que ha presentat en aquesta secció, la titulada Focs de Colors. Una altra de les fotografies del mateix autor, la que du per títol Saltimbanco, ha estat guardonada amb un dels dos premis finalistes. L'altra premi finalista ha estat per a Joan Membrives, amb la instantània Focs i Parella.
En correfoc, el primer premi ha estat per a Joan Membrives amb l'obra Bufadors a l'església, i les dues finalistes per a Xavier Xaubet, de Tordera, i per a Jordi Masbernat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

La Selva

Turisme de cementiris a Blanes

En el recinte s´hi troben des de Joaquim Ruyra fins a Carl Faust, passant per dos beats

Detenen un fugitiu a Lloret que estava buscat per suborn a l´Azerbaidjan

Estava reclamat internacionalment i la Guàrdia Civil el va detenir després de trobar-ne rastre en...

Un incendi afecta una habitació i la cuina del castell d´en Plaja

Un incendi afecta una habitació i la cuina del castell d´en Plaja

Ensurt a Lloret de Mar. Sobretot per a molts veïns i turistes que es trobaven a tocar la platja de...

La cadena Fergus es farà càrrec d´un dels hotels clausurats a Lloret

La cadena Fergus es farà càrrec d´un dels hotels clausurats a Lloret

L'Ajuntament manté suspesa la llicència d'activitats del Savoy fins que es resolguin totes les...

Incendi al castell d´en Plaja de Lloret

Ha cremat l'armari d'una habitació i els Bombers encara hi treballen

Enllaços recomanats: Premis cinema