Un incendi va afectar la nit del dimecres el pis del bloc 1 dels habitatges de Nostra Senyora de la Llum de Caldes de Malavella, coneguts com «els pisos del butà». Com a conseqüència de les flames, un home i una dona van resultar intoxicats pel fum i van ser traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Un tercer home va patir cremades de segon grau a la cara i un cop a la cama, a més d'intxocicació, motiu pel qual va ser traslladat a l'Hospital de Palamós, van informar ahir des de l'Ajuntament de Caldes.

Els fets van passar pels volts de les onze de la nit. Un veí va trucar la Policia Local per advertir del foc i immediatament es va traslladar l'alerta als Mossos d'Esquadra i als Bombers, que van adreçar-se a l'habitatge amb sis dotacions. Allí, segons les fonts municipals, van rescatar dues persones que havien quedat atrapades en el pis i per apagar l'incendi. També es va evacuar preventivament les deu persones que hi havia al bloc.

El SEM va atendre les persones afectades -i que residien al pis- i els bombers van tenir controlat l'incendi al voltant de dos quarts de 12. Posteriorment, hi van fer tasques per acabar d'apagar el foc i ventilar el pis fins passades la 1 de la matinada. El foc ha destruït totalment el menjador de l'habitatge i de moment no se'n saben les causes.