L'organització sense ànim de lucre «Be Water My Friend» organitza a Lloret de Mar el III torneig waterpolo infantil i cadet BWMF a la piscina municipal. El torneig es disputarà en dues fases, la infantil, del 29 d'agost al 2 de setembre,

que és fins a 13 anys i la cadet, del 2 al 6 de setembre, per a nois i noies de fins a 15 anys. En total s'esperen 700 esportistes procedents d'Hongria, Croàcia, Itàlia, Portugal, Escòcia, Espanya i de Catalunya, que comptarà amb una desena de clubs participants.

Jordi Setó, president de BWMF, ha explicat que «aquests nois i noies vindran acompanyants dels seus familiars i en total aquest torneig mourà entre 1.600 i 1.800 persones que s'allotjaran a Lloret». El president de BWMF també ha explicat que «inicialment el torneig s'havia de disputar a Andorra on s'havien dut a terme les dues primeres edicions però està en obres i vàrem haver de valorar altres opcions. Lloret ha estat l'escollida per dos motius principals: les instal·lacions i la bona connexió amb Barcelona i Girona a nivell d'aeroport».

El regidor d'Esports de Lloret, Joan Bernat, ha remarcat que «aquests esdeveniments ens ajuden a projectar el potencial de la piscina i dinamitzen econòmicament la població, ja que a banda de fer esport, els participants s'allotgen i gaudeixen de l'oferta gastronòmica i complementària de Lloret».

El president del Comitè Tècnic de BWMF, Sergi Pedrerol, ha animat a tothom a acostar-se a veure els partits -se'n disputaran 190?. Be Water My Friend és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu la dinamització i promoció d'activitats esportives minoritàries entre els joves i se centra especialment en la pràctica del waterpolo.