La diputada d'ISelva es reuneix amb representants municipals

29.08.2015 | 07:51
Saladich, segona per la dreta, amb representants municipals.

La diputada d'Independents de la Selva, Gisela Saladich, no ha donat treva al mes d'agost i ja ha començat les primeres reunions per conèixer les necessitats dels pobles de la comarca de la Selva. Amb aquest objectiu, s'ha reunit amb diferents representants municipals d'Arbúcies, Breda, Maçanet de la Selva, Anglès, Vilobí d'Onyar, Santa Coloma de Farners i Sils, entre d'altres localitats de la comarca.
La formació es va presentar a un total de deu municipis selvatans i va aconseguir l'alcaldia en sis d'ells. Es tracta de: Sant Hilari Sacalm amb Joan Ramon Veciana; Tossa de Mar, amb Gisela Saladich; Arbúcies, amb Pere Garriga; Vilobí d'Onyar, amb Cristina Mundet; Sils, amb Marti Noguer; i Riudarenes, amb Jordi Gironés.
En total, la formació independent va aconseguir 7.138 vots que els han reportat 46 regidors, una representació a la Diputació de Girona i cinc consellers comarcals.
La reunió de la diputada Gisela Saladich amb representants dels pobles ha de servir per apropar la realitat d'aquests municipis i les seves necessitats i saber com des de la Diputació Girona i, concretament desde la diputada d'Independents de la Selva, es poden activar les polítiques necessàries per ajudar-los en els assumptes que requereixin assistència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema