La Trobada Gegantera blanenca arriba avui a la seva 17a edició

29.08.2015 | 07:51

Blanes viu avui la Trobada Gegantera, que enguany arriba ja a la seva 17a edició, amb una sòlida trajectòria històrica a l'esquena. L'esdeveniment començarà a les sis de la tarda amb la plantada de gegants al Passeig de Mar, i continuarà a les set del vespre amb l'acte més vistós i participat: la cercavila que transcorrerà per diversos carrers del centre de la vila fins arribar de nou al Passeig de Mar, davant el Banc dels Músics. Allí tindran lloc la sessió dels balls de gegants de les colles participants, que es tancarà amb el què protagonitzaran els gegants de Blanes, en Gastó i na Caterina.
Aquesta part de la vetllada, que presentaran dos mestres de cerimònia d'excepció, Joan Bertrana i Guillem Bitlloch, finalitzarà amb el lliurament d'obsequis, els parlaments oficials i un concurs de fal·leres, el crit que caracteritza les colles geganteres.
A banda de l'entitat blanenca, la XVII Trobada Gegantera de Blanes també comptarà amb la participació d'altres cinc entitats: les colles geganteres de Lloret de Mar, Santa Coloma de Farners i la Barceloneta; a més dels gegantons de l'Esbart Joaquim Ruyra i la Banda Musical i Mossèn Joan Batlle de Blanes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema