Totalment cremat. Així és com va quedar un àtic de Tossa de Mar després que s'hi declarés un incendi dimecres a la nit. Tot i l'espectacularitat de l'incendi, no es van haver de lamentar ferits i només es van haver d'evacuar quatre persones, dues d'elles de l'edifici sinistrat i dues més del costat.

L'incendi es va produir quan faltaven pocs minuts per les deu de la nit.?Bombers va rebre l'avís que s'estava cremant un àtic del número 5 del carrer del Tarull, en ple centre històric de la vila. Ràpidament s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers. Van estar-hi treballant al voltant d'una hora i mitja però les flames van afectar tot l'habitatge.

L'àtic es troba situat en un edifici de tres plantes i pis. De l'edifici, quan hi van arribar els efectius d'extinció d'incendis ja s'havien desallotjat dues persones i per seguretat, preventivament, a dues altres que estaven a l'immoble del costat.

L'incendi va cremar totalment el pis, és a dir les dues habitacions, la cuina, el menjador i el lavabo de l'habitatge. Bombers no va poder fer res per evitar que cremés tot però sí que es desplacessin a d'altres habitatges.

Un cop van tenir el foc per extingit al voltant de dos quarts de dotze de la matinada, els efectius d'extinció d'incendis també van estar treballant a la zona per ventilar tot l'immoble.?Els veïns desallotjats ja van poder tornar després a casa seva.

Pel que fa a les causes de l'incendi, els?Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació i de moment, no està clar.?Ahir, es van prendre mostres de la zona per veure si es pot aclarir què ha pogut causar l'incendi de l'àtic que va quedar totalment cremat i per tant, inhabitable.

Al lloc dels fets a banda dels Bombers, també s'hi van desplaçar la Policia Local de Tossa de?Mar, Mossos d'Esquadra i SEM.