Junts per Amer considera que cal replantejar la Festa Major

Veuen el model «obsolet» i que ja no aconsegueix «els resultats desitjats» i cal una «reactivació i modernització»

08.09.2015 | 00:00
Imatge de la Sardana de l´Alcalde de les Festes d´Amer, el 16 d´agost.

El grup de Junts per Amer a l'oposició ha obert el debat sobre la Festa Major. En un escrit a la seva pàgina web, consideren que cal un «replantejament de cap a peus» perquè el model ja és «obsolet».
La formació valora que la Festa «ha representat molts anys l'orgull de ser amerenc» en uns dies «de retrobament». Recorden el passat amb «nostàlgia» i admeten «cada any té el seu record, però sembla que cada any la il·lusió es perd una mica més», continuen.
És així com veuen que «fa uns anys ençà que les festes ja no són el que eren, segurament per utilitzar un model que ha quedat intacte en el temps, un model que ha resultat obsolet i que malauradament ja no funciona». Per això, creuen que «cal fer una reflexió, un anàlisi del que està passant» per saber «com millorar». Tot això sense «atacar ningú» i fent una «menció especial a totes aquelles persones que voluntàriament han decidit dedicar el seu temps i el seu esforç a la Comissió de Festes».
«Des d'aquí el nostre sincer agraïment», diuen, però «també és hora de reflexionar i saber acceptar que en els últims anys, la nostra festa no està aconseguint els resultats desitjats» i per això «és necessari un canvi, un replantejament de cap a peus, una actualització als nous temps, una modernització i en definitiva una reactivació de la nostra Festa».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema