La Policia Local de Caldes de Malavella ha denunciat un veí per un delicte contra la salut pública per possessió d'una plantació de marihuana a la urbanització Malavella Park del municipi. En l'actuació s'han decomissat 15 plantes en forma d'arbust que tenien un pes aproximat de 40 kg.

Segons va informar ahir el consistori, els fets van passar el passat dissabte a un quart de nou del vespre al carrer Puigsacalm de la urbanització de Malavella Park. Dos agents de la policia local que patrullaven van trobar un cotxe aturat al mig el carrer i dos homes que sortien d'una parcel·la en direcció al vehicle. Quan un dels agents va demanar la identificació als ocupants, el conductor va accelerar i va marxar amb temeritat cap a la sortida de la urbanització.

Els agents van poder veure com a la part del darrere del vehicle hi havia 3 persones amb plantes de marihuana i van veure restes de les plantes a terra que provenien de la parcel·la on havien sortit els homes. Encara hi havia 15 plantes que pesaven uns 40 kg i es van traslladar a la comissaria de Caldes a l'espera de la resolució judicial.