Vidreres ha viscut del 3 al 7 de setembre la seva Festa Major marcada per una participació «sense precedents i havent complert tots els objectius marcats», segons ha valorat l'Ajuntament al tancament d'aquesta edició. La Festa es va encetar el passat dijous amb un torneig de futbol, una bicicletada nocturna, una obra de teatre i un concert de dues formacions. Ja divendres a la nit es va fer el pregó al pavelló a causa de la pluja.

Una de les novetats d'enguany ha estat un envelat decorat a l'estil vintage al sostre i parets, una millora estètica i sobretot acústica.

A l'espai de barraques, una carpa més alta i grossa va acollir l'escenari amb actuacions de grups com Els Catarres, La Pegatina o Di-Versiones. Mentrestant, el cap de setmana va estar farcit d'activitats com nous concerts, espectacles infantils, màgia, geganters i la festa al carrer Sant Maurici.

Dissabte tornava un dels plats forts, el correbous amb un recorregut que va transcórrer pels carrers de la vila amb impressions i aplaudiments dels assistents i ensurts i esbufecs dels corredors, molts dels quals van repetir la tarda de diumenge en la segona jornada de correbous que tornava a transcórrer sense incidents remarcables. La Festa Major es va tancar dilluns amb música i balls.