Lloret viurà aquest dissabte i diumenge un cap de setmana cultural i artístic. L'Ajuntament i el Club Marina Casinet organitzen la 31 edicó de la Fira del Dibuix i la Fotografia (DIF). A més, el Club Marina Casinet celebra el vintè Concurs de Pintura Ràpida. Les dues propostes tenen com a objectiu apropar el món de les arts a la ciutadania i donar a conèixer l'activitat creativa del territori.

Pel que fa al DIF, la fira tornarà a ocupar, un any més, el passeig de Verdaguer. Pintors i fotògrafs exposaran i comercialitzaran les seves obres, tant de pintura i dibuix, com de fotografia i gravats. Per la seva banda, el Concurs de Pintura Ràpida adreçat a artistes majors de 18 anys. Les obres s'hauran d'entregar abans de dos quarts de dues de la tarda a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura i el veredicte se sabrà a les18.00 hores.

A més, aquest diumenge se celebra la Festa Major de les Alegries, en què l'associació de veïns commemora el desè aniversari. Per celebrar-ho, inaugurarà la finalització de les obres de l'exterior de l'ermita. El president de l'entitat, Josep Carreras, va avançar que comptaran amb la presència del bisbe de Girona, Francesc Pardo.