La representant del partit independents de la Selva (IdSelva) a la Diputació de Girona, Gisela Saladich, va fer un prec en el passat ple on demanava impulsar i poder participar activament en el projecte «Rimavisi». Es tracta d'una iniciativa sorgida dels centres educatius de Riudarenes, Maçanet, Vidreres i Sils (d'aquí l'acrònim Rimavisi) que pretén unir els centres educatius d'aquests municipis a través d'un carril bici i senderisme d'uns 65 quilòmetres de circuit.

Segons va informar ahir IdSelva, tot i que algun dels trams estan connectats, en l'actualitat necessiten ajudes per millorar-los i acabar les connexions dels trams que s'utilitzen, sense oblidar, alguns punts negres com ara creuar carreteres, que s'hauria d'estudiar la millor iniciativa per fer-ho viable.

Així, Saladich va presentar el prec argumentant que IdSelva ha volgut escoltar «la ciutadania i trasllada les seves propostes». Així, va destacar que la societat civil, i en concret els centres educatius, han presentat una «bona proposta i aquesta s'ha de desenvolupar i fer realitat». Segons?va dir, «és la política que ens agrada fer als Independents, apropar les institucions polítiques a les necessitats i suggeriments dels ciutadans i ciutadanes, treballant colze a colze per fer realitats els seus projectes».

Saladich va demanar al govern de la Diputació participar «activament» en tots els passos que es facin fins a executar la proposta.