Un home de 29 anys va resultar ferit crític ahir en fer-se un tall al coll amb una motoserra mentre treballava desbrossant una zona boscosa de Sant Hilari Sacalm. Els efectius d'emergències van rescatar el jove d'una zona de difícil accés i el van traslladar en un helicòpter medicalitzat del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) fins a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona a causa de la gravetat de les seves ferides. En el moment de tancar l'edició, encara hi estava ingressat.

El succés va tenir lloc al voltant de dos quarts de dotze del migdia d'ahir, l'home de 29 anys estava treballant en una zona boscosa on hi passa la línia de Molta Alta Tensió (MAT) desbrossant el bosc. Per causes que es desconeixen, segons van relatar els seus dos companys, l'home va patir un tall al coll. De fet, els altres dos homes estaven feinejant en una altra àrea propera quan el van sentir cridar i ràpidament van anar fins al lloc on hi havia el seu company ferit. D'entrada el van atendre, van veure que a causa de les greus ferides no podia ni parlar i van alertar el telèfon d'emergències.

Es van activar ràpidament diverses patrulles dels Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners, els Bombers i el SEM -que va desplaçar-hi una ambulància i l'helicòpter medicalitzat. La dificultat d'accés al lloc va provocar que haguessin de traslladar el noi fins al lloc on l'esperava el mitjà aeri i quan els serveis mèdics van tenir el pacient estabilitzat el van transportar fins a l'hospital de la Vall d'Hebron.

Els Mossos d'Esquadra van informar Inspecció de Treball perquè es va tractar d'un accident laboral. Els tres empleats que desbrossaven el bosc anaven amb els equips de protecció reglamentaris.