El Jutjat Penal número 2 de Girona ha condemnat dos lladres que van atracar una botiga de complements i una joieria de Lloret el gener de 2014 fent un doble butron. Quan la policia els va enxampar, la parella va fugir en cotxe provocant una persecució a gran velocitat per l'avinguda Just Marlès. Els lladres van acabar xocant contra un senyal de trànsit.

Els acusats han reconegut els fets i han pagat 7.500 euros d'indemnització pels danys als establiments per entrar-hi a robar i pels objectes sostrets que no s'han recuperat. Això ha permès que la fiscalia, les acusacions particulars i les defenses hagin arribat a un acord dijous als jutjats de Girona.

Inicialment, el fiscal demanava set anys de presó (5 per delicte continuat de robatori i 2 per conducció temerària amb agreujant de reincidència) per a Gjoni, i a Dimitreva una pena de 5 anys per l'atracament. Després d'aplicar dos atenuants, un per consum d'estupefaents i un altre de reparació del dany per haver pagat part de la indemnització, han condemnat Gjoni a 2 anys de presó i li retiren el carnet durant 7 mesos i Dimitreva a 1 any i 9 mesos de presó.

El robatori va ser la matinada del 18 de gener del 2014. Els dos lladres van accedir a una joieria del carrer Sant Pere i es van emportar joies per valor de 107.766,3 euros. Van accedir-hi a través d'un doble butron, fent forats a dues parets.

Segons van reconèixer els condemnats, primer van entrar a un hotel aprofitant que estava buit per temporada baixa. Des de la zona de la cuina, van fer un forat a la paret i van entrar a una botiga de complements i es van endur 300 euros en efectiu. Des d'allà va fer un nou forat a la paret i van entrar a la joieria on van agafar tot el que van poder perquè va saltar l'alarma. Mentre sortien, una patrulla de la Policia Local els va interceptar.

Tot i que els van instar a aturar-se, els lladres van fugir en un cotxe a gran velocitat, provocant una persecució. Per l'excés de velocitat, a l'alçada de l'hospital Comarcal de Blanes, van xocar contra un ?senyal. Després van intentar fugir a peu però la policia els va detenir i van recuperar bosses amb bona part del botí però algunes de les joies trobades no han tornat a aparèixer.