L'Ajuntament de Lloret de Mar, juntament amb l'entitat de promoció del municipi, Lloret Turisme, han organitzat una jornada per al pròxim 4 de novembre on volen congregar entitats, associacions i veïns per "reflexionar sobre cap on ha d'anar el model de ciutat de Lloret de Mar i quins són els principals reptes de futur que té al davant", segons va avançar ahir el consistori. La presentació d'aquesta jornada, que se celebrarà al Palau de Congressos Olympic, tindrà lloc el pròxim dilluns a la sala d'actes de l'Ajuntament de Lloret.

En concret, la iniciativa porta per nom "Repensa Lloret" i es realitzarà durant tot el dimecres 4 de novembre, des de les 9.45 a les 18.30 hores de la tarda. En el transcurs de la jornada, es comptarà amb la participació d'especialistes en temes que es consideren clau per al desenvolupament econòmic i social del municipi com per exemple el model i la marca de ciutat, el futur del turisme, cap on va la renovació hotelera, el comerç urbà en zones turístiques o el paper de la participació ciutadana a l'hora de definir la ciutat del futur.

Segons l'Ajuntament, l'acte s'emmarca dins dels esforços del consistori amb el Pla de Reconversió Turística de Lloret de Mar, que ha d'ajudar a definir el futur del municipi com a destinació turística.

La jornada s'adreça a tota la població, a les entitats i associacions del municipi i representants del sector turístic, per reflexionar sobre els àmbits que afecten la vila. Ho faran de la mà d'experts com el professor de màrqueting públic d'Esade, Toni Puig, el professor de Turisme a la UdG i exdirector d'Insetur, José Antonio Donaire, l'expert en innovació hotelera, Fernando Gallardo, o l'exdirector general de Comerç de la Generalitat, Jaume Angerri, entre altres.