L'Ajuntament d'Arbúcies va municipalitzar ara fa sis mesos el servei d'atenció domiciliària (SAD) destinada a la gent gran o persones amb problemes de salut. Un acord amb el Consell Comarcal va permetre que Arbúcies gestionés del tot el servei, en coordinació amb la cooperativa d'atenció a les persones Trafad, incrementant l'accés de nous usuaris al servei.

Així, segons va informar ahir el consistori, el SAD està impartint actualment 623 hores de servei domiciliari, el doble que fa sis mesos, i atenent 21 usuaris amb 8 treballadors vinculats. A més, els usuaris s'han incrementat en un 50% en el mateix període, igual que els treballadors que desenvolupen el catàleg de servei. Aquest inclou acompanyaments, cures a domicili, neteja, control d'alimentació i medicació, entre d'altres.

Des del consistori es va fer ahir una valoració "molt positiva", Segons el regidor d'Atenció a les Persones, Jaume Salmerón, "estem complint el doble objectiu que ens havíem marcat: disposar d'un servei de proximitat i generar llocs de treball en el tercer sector" i, "alhora, estem arribant a més gent".