El síndic de greuges va rebre un total de set visites en el desplaçament a Breda que va fer ahir. Les persones ateses per l'equip del síndic al centre cívic i social van presentar nou queixes i van fer dues consultes. Les problemàtiques plantejades van ser, entre altres, temes relacionats amb consum (telefonia i aigua), habitatge, sanitat, ensenyament, serveis socials, molèsties per sorolls, etc.

Una de les nou queixes presentades anava adreçada a l'Ajuntament de Breda. Tres de les visites ateses eren de persones veïnes de la població, la resta ?provenien d'altres municipis de la Selva.

Properament, l'oficina del Síndic serà a Blanes, concretament, el dimecres de la setmana que ve. Membres de l'equip del Sindic atendran a la Biblioteca Jove, passeig de Catalunya número 2, a totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d'interès general (llum, aigua, gas, etc.). Per demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.