Era la cinquena vegada que s'intentava celebrar el judici i en aquesta ocasió tampoc ha calgut fer-lo perquè les parts van arribar a un acord abans d'entrar a la sala de vistes de la secció quarta de l'Audiència Provincial de Girona. El romanès Sterica Sandu va admetre que la tarda del 21 de maig de 2011 va barallar-se amb un compatriota prop del bar Revers de Lloret de Mar i va tallar-li el coll amb una navalla d'afaitar. El reconeixement dels fets i el rescabalament econòmic pel dany causat van aconseguir que el fiscal rebaixés la seva petició de pena de set anys i mig a només dos.

L'acusat no haurà d'ingressar a la presó perquè, en no tenir antecedents, la pena li quedarà suspesa, sempre que durant el període que duri la condemna no torni a delinquir.

El ministeri públic també va retirar l'acusació contra la víctima i una tercera persona a les quals atribuïa una falta de lesions per haver intervingut en la trifulga. La retirada de l'acusació es deu que no va poder acreditar-se qui va llençar les cadires del bar.