La CUP d'Anglès ha demanat a l'equip de govern "transparència" en les contractacions per a la nova biblioteca. En un comunicat, la formació assegura que, "a partir de converses amb l'actual govern", han sabut que l'espai obrirà "pròximament". Amb tot, constaten "que la gestió d'aquest tema no està sent transparent" i per això reclamen que "faci públiques les necessitats contractuals que hi haurà amb la nova biblioteca".

En concret, la CUP afirma que, segons "ha informat l'equip de govern, per a l'obertura del nou centre bibliotecari són obligades, segons la legislació, 3 places públiques: una de bibliotecari i dues d'ajudant de bibliotecari, una de les quals ja es disposa actualment". La de bibliotecari "estarà subvencionada per la Diputació els tres primers anys, mentre que la plaça d'ajudant no es va concretar quin seria el finaçament", prosseguien ecordant que l'Ajuntament està intervingut per seus deutes.

Segons la portaveu de la CUP, Irene Casas, "és necessari que la gent d'Anglès conegui les dues places per a la biblioteca perquè puguin optar a presentar-se".