Vilobí enceta la quarta Fira de la Llet amb la jornada tècnica

Avui es tractaran temes d'actualitat amb diferents ponències i els actes al públic tindran lloc el cap de setmana

15.10.2015 | 07:29
Imatge del concurs de munyir a l´edició de l´any passat a la Fira de la Llet.

Vilobí d'Onyar celebrarà aquest cap de setmana la quarta edició de la Fira de la Llet, en el marc de la 28a Festivitat de Sant Galderic. El sector agrícola i ramader seran els protagonistes d'una Fira que oferirà nombrosos actes lúdics, gastronòmics, culturals, comercials i professionals. Per començar, avui tindrà lloc la Jornada Tècnica Agroramadera amb diferents ponències d'actualitat i de rellevància pel sector lleter. El Teatre Can Sagrera acollirà aquesta jornada que es desenvoluparà al matí i acabarà abans de dinar amb l'entrega del Reconeixement al mèrit a la Promoció del sector lleter.
La Fira de la Llet començarà per al públic dissabte i enguany presenta novetats. Així, a banda del tradicional concurs de munyir a mà de dissabte, de les exhibicions de puntaires el diumenge, els concursos, concerts o exposicions diverses, en aquesta edició tindrà lloc també un concurs de paletes, el matí de dissabte. Al vespre, hi haurà una altra novetat, la representació del musical "Broadway".
A més, la Fira inclou el primer concurs d'Instagram i els restaurants del municipi que ho desitgin participaran fent un menú gastronòmic amb productes làctics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema