Vilobí d'Onyar celebrarà aquest cap de setmana la quarta edició de la Fira de la Llet, en el marc de la 28a Festivitat de Sant Galderic. El sector agrícola i ramader seran els protagonistes d'una Fira que oferirà nombrosos actes lúdics, gastronòmics, culturals, comercials i professionals. Per començar, avui tindrà lloc la Jornada Tècnica Agroramadera amb diferents ponències d'actualitat i de rellevància pel sector lleter. El Teatre Can Sagrera acollirà aquesta jornada que es desenvoluparà al matí i acabarà abans de dinar amb l'entrega del Reconeixement al mèrit a la Promoció del sector lleter.

La Fira de la Llet començarà per al públic dissabte i enguany presenta novetats. Així, a banda del tradicional concurs de munyir a mà de dissabte, de les exhibicions de puntaires el diumenge, els concursos, concerts o exposicions diverses, en aquesta edició tindrà lloc també un concurs de paletes, el matí de dissabte. Al vespre, hi haurà una altra novetat, la representació del musical "Broadway".

A més, la Fira inclou el primer concurs d'Instagram i els restaurants del municipi que ho desitgin participaran fent un menú gastronòmic amb productes làctics.