Arbúcies viurà aquest cap de setmana una nova edició de la Fira de Tardor i del Bolet, una de les festes més consolidades del municipi que any rere any aplega milers de visitants i que combina natura, gastronomia, cultura i patrimoni. El tastet de bolets de ?diumenge al matí és un dels principals atractius per als visitants que, a més, podran passejar per la fira d'artesans, veure l'exposició de bolets de la plaça de la Vila, visitar el Museu Etnològic del Montseny, la Farga del Roquer o el Jardí Dendrològic del Roquer. I, els més petits podran gaudir de tallers de cistelleria, terrissa i les passejades amb poni. Un seguit d'activitats que es trobaran el cap de setmana.

Com a activitats concretes de dissabte, els visitants podran participar a la trobada de xapes de cava i a la castanyada popular. I, diumenge hi haurà la pesca infantil de carpes a la bassa de la Farga, l'espectacle familiar i el berenar amb productes d'Arbúcies. La fira a través del tast de bolets, la castanyada popular i el berenar permetran degustar productes propis del municipi i típics de l'època de l'any en què ens trobem. Enguany, l'emplaçament de la festa es canvia a causa de les obres del carrer Camprodon i es traslladarà als carrers Prat i Marcet, Major, Vern, Sant Jaume i plaça de la Vila.

Segons Maria Tayeda, regidora de Promoció Econòmica, "és una de les mostres més consolidades de les que se celebren a la nostra vila en aquesta època de l'any gràcies a les múltiples propostes tant per a petits com per grans".