El Consell Comarcal de la Selva va encarregar a l'empresa Neòpolis una enquesta a tots els alcaldes de la comarca de municipis de menys de 20.000 habitants (tots menys Lloret i Blanes) per conèixer la seva opinió i millorar els serveis.

L'enquesta es va fer després de les eleccions municipals als alcaldes en funcions i en relació al mandat que finalitzava, segons va informar ahir el Consell.

De mitjana, tots els serveis de l'ens van obtenir una nota superior al 6,5 (tot i que hi ha Ajuntaments que han suspès serveis com els menjadors o transport escolar). La puntuació més alta va ser per les aules musicals i els tècnics compartits de Joventut. Serveis Tècnics, Gestió Tributària i Cadastral, Xarxa SIO i Servei de Dinamització Empresarial, amb notes superiors a 8 sobre 10. L'enquesta recull propostes de millora dels alcaldes.

En aquest sentit, el pròxim dissabte 24 d'octubre, el Consell ha convocat a tots els nous regidors i alcaldes de la comarca per informar-los de la cartera de serveis que ofereix a la ciutadania i als ajuntaments. Aquest acte, que tindrà lloc a l'Auditori de Santa Coloma de Farners a les 10 del matí, comptarà amb la presència del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús; del president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i de la delegada dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals a Girona, Maria Assumpció Rodríguez.

El president del Consell Comarcal Salvador Balliu, va destacar la necessitat que tots els nous càrrecs coneguin i utilitzin els serveis.