La Junta de Govern Local de Lloret de Mar ha aprovat inicialment el projecte de construcció de la rotonda d'accés a la cala Canyelles, a la carretera GI-682 (entre Lloret i Tossa). El projecte el va encarregar l'anterior equip de govern a l'Ajuntament a principis de 2015. Mesos abans, l'estiu de 2014, els veïns i usuaris de la zona havien recollit signatures per reclamar una solució al problema.

En concret, aquest tram de carretera consta, actualment, de dos carrils, un per cada sentit de la circulació. Precisament, en aquest punt en concret, es produeix un canvi de rasant que dificulta la visibilitat. El principal problema el tenen els vehicles que volen sortir de cala Canyelles. En arribar a l'encreuament, es troben amb els vehicles que circulen per la carretera de Tossa, alguns a força velocitat, en un punt de canvi de rasant.

Per als veïns, la solució ideal era la rotonda, però davant l'"escassetat pressupostària", es conformaven amb uns carrils d'incorporació. En un primer moment, el consistori va demanar a la Generalitat si podia fer aquest carril però els van respondre que era millor fer una rotonda. Llavors, l'antic Ajuntament va encarregar a l'empresa E.P. Enginyeria Grup 7 SLP el redactat del projecte de rotonda d'accés a Cala Canyelles per un import de 8.000 euros (més IVA).

El projecte ja ha estat redactat i té un pressupost d'execució de 212.371,13 euros (més IVA). Ara, la Junta de Govern Local de Lloret el va aprovar inicialment el passat 2 d'octubre i ara ha demanat al Servei Territorial de Carreteres l'autorització per executar les obres.