Lloret aprova inicialment el projecte d´una rotonda d´accés a la cala Canyelles

Tindria un pressupost de 212.371,13 euros (IVA a part) i ara s'ha demanat el permís al servei de Carreteres per executar les obres

19.10.2015 | 07:15
L´encreuament a la GI-682.
L´encreuament a la GI-682.

La Junta de Govern Local de Lloret de Mar ha aprovat inicialment el projecte de construcció de la rotonda d'accés a la cala Canyelles, a la carretera GI-682 (entre Lloret i Tossa). El projecte el va encarregar l'anterior equip de govern a l'Ajuntament a principis de 2015. Mesos abans, l'estiu de 2014, els veïns i usuaris de la zona havien recollit signatures per reclamar una solució al problema.

En concret, aquest tram de carretera consta, actualment, de dos carrils, un per cada sentit de la circulació. Precisament, en aquest punt en concret, es produeix un canvi de rasant que dificulta la visibilitat. El principal problema el tenen els vehicles que volen sortir de cala Canyelles. En arribar a l'encreuament, es troben amb els vehicles que circulen per la carretera de Tossa, alguns a força velocitat, en un punt de canvi de rasant.

Per als veïns, la solució ideal era la rotonda, però davant l'"escassetat pressupostària", es conformaven amb uns carrils d'incorporació. En un primer moment, el consistori va demanar a la Generalitat si podia fer aquest carril però els van respondre que era millor fer una rotonda. Llavors, l'antic Ajuntament va encarregar a l'empresa E.P. Enginyeria Grup 7 SLP el redactat del projecte de rotonda d'accés a Cala Canyelles per un import de 8.000 euros (més IVA).

El projecte ja ha estat redactat i té un pressupost d'execució de 212.371,13 euros (més IVA). Ara, la Junta de Govern Local de Lloret el va aprovar inicialment el passat 2 d'octubre i ara ha demanat al Servei Territorial de Carreteres l'autorització per executar les obres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

La Selva

Turisme de cementiris a Blanes

En el recinte s´hi troben des de Joaquim Ruyra fins a Carl Faust, passant per dos beats

Detenen un fugitiu a Lloret que estava buscat per suborn a l´Azerbaidjan

Estava reclamat internacionalment i la Guàrdia Civil el va detenir després de trobar-ne rastre en...

Un incendi afecta una habitació i la cuina del castell d´en Plaja

Un incendi afecta una habitació i la cuina del castell d´en Plaja

Ensurt a Lloret de Mar. Sobretot per a molts veïns i turistes que es trobaven a tocar la platja de...

La cadena Fergus es farà càrrec d´un dels hotels clausurats a Lloret

La cadena Fergus es farà càrrec d´un dels hotels clausurats a Lloret

L'Ajuntament manté suspesa la llicència d'activitats del Savoy fins que es resolguin totes les...

Incendi al castell d´en Plaja de Lloret

Ha cremat l'armari d'una habitació i els Bombers encara hi treballen

Enllaços recomanats: Premis cinema