Ensurt al bar del teatre de Blanes. Cuina totalment cremada i un magatzem parcialment afectat per un incendi. Dues persones van resultar ferides greus per una intoxicació per fum, segons fonts de Bombers. El Cafè Teatre és conegut popularment pel seu antic nom, bar Espanyol i està tituant en ple centre de la vila, al Carrer Ample, on es van concentrar molts curiosos, ja que la família que regenta el local és molt coneguda. És de l'exalcalde de Blanes Fèlix Bota.

Els fets van produir-se cap a les dotze del migdia, quan la fregidora que hi ha a la cuina, situada a la part interior del local, va començar a cremar. Els empleats van intentar aturar-ho però en veure-ho impossible van esperar els efectius d'emergències i també van desallotjar la dotzena de clients. Es van mobilitzar dues dotacions de Bombers, sis patrulles de la Policia Local, i una ambulància medicalitzada del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).

Els Bombers van poder controlar ràpidament l'incendi que va cremar tota la cuina i part del magatzem adjacent. La Policia Local de Blanes va tallar l'accés al Carrer Ample. Malgrat l'ensurt, un cop supervisada tota la planta baixa de la cafeteria, els Bombers van inspeccionarla resta de l'edifici on està situada per comprovar que no hi havia cap més afectació de consideració. Amb tot, però, s'havia acumulat fum a dalt de tot i els Bombers van ventilar les instal·lacions. Segons l'Ajuntament, demà ja es podrà fer l'espectacle de Rialles.