El govern d'Anglès portarà a l'aprovacií del pròxim ple una pròrroga de 3 anys (fins al 2918) per desenvolupar el projecte de rehabilitació integral del Barri Antic.

El 2009, la Generalitat va atorgar un ajut al d'1,95 milions, el 75% del cost total (2,6 milions) per a la millora del barri antic i l'Ajuntament d'aportava 650.000. L'execució havia de ser fins al 2013 però es va demanar una pròrroga fins al 2015. Segons el govern, en els útlims dos anys «ha estat pràcticament aturat» i la situació econòmica de l'Ajuntament (i Generalitat)?és precària.

El 30 de setembre passat, en una reunió amb el cap de l'oficina de Gestió del Programa de Barris, es va acordar demanar una pròrroga addicional fins al 2018, reajustant les actuacions a la situació actual i això es demanarà al pròxim ple.

La inversió total serà de 310.000 euros repartits en tres anys, un 75% aniria a càrrec del Pla de Barris i el 25% a càrrec de l'Ajuntament. Les actuacions són renovació de l'enllumenat, ampliar voreres, col·locar baranes, pavimentació del carrer Molí i remodelar l'Hotel Entitats com a centre de formació.

La gespa del camp de futbol

A banda, el PAU?presentarà una moció per demanar a la Diputacií una subvenció per renovar la gespa artificial del camp de futbol Argumenten que fa més de 10 anys que està instal·lada i «està força deteriorada» i que «la delegació Catalana de la Mutualitat de Futbolistes informa que els camps amb més de 10 anys i deteriorats poden comportar lesions». Afegeixen que «la Diputació ha tret una línia de subvencions de fins al 50%», que «els treballs es poden executar fins a l'octubre de 2016», que Anglès reuneix requisits i el termini acaba al 13 de novembre.