Alumnes de Blanes i Tordera fan un mural per embellir una escola

L'Institut Serrallarga de Blanes ha col·laborat en un projecte comú amb l'Escola La Roureda de Tordera

05.11.2015 | 07:21
Imatge del mural al pati del nou centre al barri de Sant Pere, a Tordera.

L'Institut Serrallarga de Blanes ha fet un projecte en comú amb l'Escola La Roureda de Tordera per contribuir a fer més atractiva una nova escola que hi ha al barri torderenc de Sant Pere. Tot i que el nou centre ja és prou atractiu de per sí, l'única mancança que li trobaven era que estava dotat d'un pati enformigonat de dalt a baix.
La idea es va concretar ràpidament entre les direccions i el professorat dels respectius centres i es va decidir pintar un mural de colors vius i cridaners, que donessin vida a tot el recinte extern. Calia pintar tota la superfície del pati, i per això es van afanyar a dissenyar els dibuixos que es farien sobre els murs de formigó.
Durant una intensa setmana, els alumnes de Batxillerat d'Arts i del PFI de Pintura, han estat treballant amb els seus professors Marta Trepat, d'Educació Visual i Plàstica, així com Anna González i David Fontalba del PFI, per aconseguir que el projecte esdevingués en realitat. Per donar més sentit al caire solidari que tenia, els participants van dedicar-hi hores personals. L'Ajuntament de Tordera també va aportar el seu gra de sorra amb el material necessari, així com amb estris de protecció. A finals del mes d'octubre va tenir lloc la inauguració del nou mural.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema