La Policia Local d’Arbúcies i Protecció Civil d'Arbúcies van localitzar dues persones que s'havien perdut al municipi dissabte passat. El cos municipal va posar en marxa els dos dispositius de recerca que, finalment, van acabar amb la troballa dels dos perduts.

Quan faltaven deu minuts per les cinc de la tarda de dissabte, una persona es va adreçar a les dependències policials per informar de la desaparició d’una dona d’avançada edat (84 anys) i veïna d’Arbúcies, a la zona de Can Riera.

En 5 minuts dues patrulles de la Policia Local ja estaven buscant la dona per la zona boscosa, i minuts més tard es van activar Bombers, Protecció Civil i Mossos d’Esquadra. Per altra banda, també es va comunicar l’incident a l’associació de caçadors per col·laborar en la cerca pel seu coneixement del territori.

Després d’una hora va ser la unitat canina de Protecció Civil qui va trobar a la veïna en bon estat de salut estirada al terra al capdamunt d’unes feixes molt a prop de la zona on es va perdre.

Paral·lelament, la Policia Local va rebre una trucada del 112 informant que una altra persona, un home d’uns 55 anys i veí d’Esparraguera, s’havia perdut per la zona del castell de Montsoriu. El cos policial va enviar-hi dues patrulles. Finalment l’home va ser localitzat en bon estat de salut deambulant i desorientat per la carretera d’accés al castell de Montsoriu.