Riudellots rebaixa un 10% l'IBI dels béns de naturalesa urbana

12.11.2015 | 07:20

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat la modificació de les ordenances fiscals pel 2016 amb els vots del govern (CiU) i l'abstenció d'ERC?(a l'oposició). Destaca la rebaixa d'un 10% de l'Impost de Béns Immobles (IBI), pel que fa als béns de naturalesa urbana i la rebaixa d'un 5% de les tarifes de subministrament d'ús domèstic d'aigua potable. La rebaixa de l'IBI ha estat possible pel sanejament de les arques municipals feta el darrer mandat per CiU, que va situar l'endeutament de l'Ajuntament al 0%.
Amb aquest rebaixa «es pretén reduir la pressió fiscal dels veïns de Riudellots de la Selva i es dóna compliment a un dels punts del programa electoral de Convergència», ha explicat el regidor d'Hisenda, Josep Maria Corominas.
Atenent a la situació  conjuntural de crisi  econòmica que viu  el  país no es plantegen increments impositius, però si alguns ajustos en el text de diverses ordenances, per tal de millorar-ne la interpretació i adaptar-ne el contingut a les modificacions legislatives que han entrat en vigor al llarg de l'exercici. Així, la resta d'ordenances de Riudellots de la Selva es mantenen congelades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema