L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha canviat la ubicació d'uns contenidors de reciclatge per evitar molèsties als veïns del carrer Argiles. El punt de recollida d'escombraries estava situat al mig del carrer, davant d'un bloc de pisos, des que a principis d'any es van realitzar unes obres al carrer Doctor Trueta (perpendicular a l'Argiles).

El consistori ha decidit modificar la seva ubicació i traslladar els contenidors a un espai que és de propietat municipal després de rebre queixes reiterades dels habitants del carrer Argiles. «Aquell no era el lloc adequat per a un punt de recollida d'escombraries, feia nosa als veïns perquè estava al mig de la via i pels sorolls s'havia convertit en tota una problemàtica a la zona», assegura el regidor de Medi Ambient, Ricard Pujol.

Després d'haver contemplat diverses ubicacions, aquesta deixalleria de barri s'ha acabat instal·lant a davant mateix d'on era, però ara en uns terrenys que són municipals en la que «s'ha considerat que és la millor ubicació», comenta Pujol. Amb un pressupost de 5.450 euros s'ha construït un tancat de fusta amb una rampa de formigó. També s'ha dut a terme l'enjardinament de l'espai que hi ha davant dels blocs de pisos, al començament del carrer Argiles.