Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació després que un vehicle amb matrícules europees cremades al maleter i diversos telèfons mòbil hagi aparegut cremat aquesta matinada a Vidreres (Selva), segons ha confirmat el conseller d'Interior, Jordi Jané, aquest migdia. El conseller ha explicat que un cotxe ha cremat "abans de la mitjanit" a Vidreres i al seu interior s'han trobat diverses matrícules de països europeus i mòbils amb diversos codis PIN i PUK per ser activats. Jané ha demanat però prudència i ha assegurat que és "irresponsable" vincular aquest fet amb els atemptats que van tenir lloc aquest divendres a la nit a París. Jané ha afegit que tenen "alguna hipòtesi de com pot haver cremat i qui hi pot haver interactuat" i ha destacat que els Mossos ho estan investigant.

El conseller ha confirmat que els Mossos estan investigant la crema d'aquest vehicle i que al seu interior hi havia "plaques de matrícula de diversos països europeus cremades al maleter i dispositius de telefonia mòbil amb diversos PIN i PUK per ser activats". El conseller ha assegurat que Interior ha destinat una unitat específicament a investigar aquests fets.

Tot i confirmar els fets, que ha assegurat que hauria volgut que no s'haguessin fet públics, ha considerat "irresponsable afirmar que el cotxe que ha cremat tingui una directa relació amb els atemptats de París".

El conseller ha dit també que els Mossos hi ha actuat "des del primer moment" i que ja tenen "alguna hipòtesi" del que podria haver passat però ha afegit que la investigació continua en curs i que si hi ha algun avença ja s'informaria públicament.