Es van encendre de nou les alarmes quan ahir a la tarda es van haver de mobilitzar els Bombers perquè estava cremant un cotxe a la urbanització de Torrefortuna de Vidreres. Es tractava del segon cotxe en només cinc dies que apareixia en flames al municipi selvatà. El primer va trobar-se a l'àrea residencial d'Aiguaviva Park i està sota investigació policial. I és que estaria relacionat amb un afer de tràfic de drogues.

El d'ahir, però, no està relacionat almenys d'entrada en cap delicte. Tot apunta que el van cremar de forma intencionada, segons fonts consultades. El vehicle, de la marca Peugeot, va aparèixer en flames quan passaven uns minuts de les quatre de la tarda. Un veí va alertar el 112 dels fets i ràpidament es van desplaçar al lloc els Bombers amb tres dotacions -finalment hi va treballar només una- i els Vigilants Municipals de Vidreres.

El cotxe es trobava aparcat en un camí que uneix la urbanització de Torrefortuna amb la deMontbarbat de Maçanet de la Selva. El motiu: havia patit un accident feia unes setmanes i el seu propietari l'havia deixat allà, a l'espera de retirar-lo.

Algú que va passar per la zona va decidir calar-li foc i va quedar del tot cremat. Possiblement es tracta d'una broma de mal gust que va deixar ben empipat el propietari del vehicle, que ja no podrà recuperar-lo en bon estat.

L'ensurt va fer recordar els fets de la nit de divendres a diumenge, quan un Mercedes Clase A va cremar a la urbanització d'Aiguaviva Park. En el seu interior s'hi van trobar diverses plaques de matrícules europees i 15 telèfons mòbils amb tot apunt per posar-los en funcionament. El vehicle d'alta gamma està vinculat amb el tràfic de drogues.