Els Mossos d'Esquadra busquen un home que dijous al vespre va atracar a punta de pistola un supermercat de Lloret de Mar (Selva). Els fets van passar a tres quarts de deu, quan faltaven escassos minuts perquè l'establiment tanqués. Un home encaputxat i armat amb una pistola va entrar dins el supermercat -situat a l'avinguda de Tossa- i va començar a intimidar amb l'arma els treballadors reclamant que li donessin diners en efectiu. El lladre va aconseguir sostreure 300 euros i va fugir a peu.

Durant l'atracament no hi va haver ferits i, de fet, el sospitós no va disparar cap tret. La policia va rebre l'avís gràcies a una treballadora que es va amagar dins un congelador i, des d'allà, va poder trucar.

Faltaven pocs minuts perquè els treballadors del Caprabo situat a l'avinguda de Vidreres de Lloret de Mar tanquessin les portes. Va ser llavors quan el lladre va irrompre a l'establiment amenaçant els treballadors amb una pistola (es desconeix si era una veritable arma de foc o si era simulada).

L'objectiu del delinqüent era que els treballadors obrissin les caixes per endur-se diners en metàl·lic. L'home, que anava encaputxat per amagar la seva identitat, va aconseguir sostreure uns 300 euros. Un cop va tenir els diners, va fugir del supermercat a peu sense fer ferits ni disparar cap tret.

Va ser una treballadora la que va donar l'avís a la policia. La dona va aconseguir amagar-se dins un congeladors i, des d'allà, va trucar els mossos per relatar el que acabava de passar.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar qui és l'autor dels fets. El cas està en mans de l'Àrea d'Investigació Criminal.