Un encaputxat va atracar a punta de pistola un supermercat del barri dels Pescadors de Lloret de Mar. L'individu va esperar quan tancaven caixa per així treure'n un bon botí. Va amenaçar els treballadors que li donessin la recaptació i va aconseguir 300 euros. Després va marxar i ja no se n'ha sabut res. Una treballadora va alertar el 112 i ràpidament es van desplaçar al lloc Policia Local i Mossos d'Esquadra. L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) dels Mossos a Girona es troba al càrrec del cas i busca el delinqüent, que en principi hauria actuat sol.

Els fets es remunten a aquest dijous, al voltant de dos quarts de deu de la nit. A aquella hora el supermercat ja estava a punt de tancar. En aquell moment es va presentar un home que anava encaputxat a l'establiment de la cadena Caprabo situat al número 100 de l'avinguda Vila de Tossa. Va pujar amb l'ascensor i sembla ser que estona abans de l'atracament va estar esperant-se que els clients marxessin.

Un cop a dins va provocar el pànic entre els treballadors perquè els va començar a amenaçar. Va reclamar els diners que havien recaptat a les caixes registradores i, en total, va aconseguir 300 euros en efectiu. L'arma que va mostrar era curta i, segons van explicar els treballadors a la policia, seria una pistola.

Un cop va aconseguir els diners, l'home va marxar tal com va arribar. Va fugir i ara se'l busca. Com que anava encaputxat, serà difícil identificar-lo però les càmeres de videovigilància de l'establiment i de la zona podrien ser clau per enxampar-lo.

Una treballadora es va poder amagar durant l'atracament, sembla ser que en una de les neveres o congeladors que hi ha dins el supemercat, i va trucar al 112. Al voltant de tres quarts de deu van anar-hi la Policia Local de Lloret i els Mossos, però de moment no s'ha enxampat l'atracador. La policia científica va prendre declaració als treballadors que hi havia al supermercat i es van prendre mostres a la zona per veure si havia deixat cap pista. L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos a Girona es troba al càrrec de la investigació.

L'últim atracament en un supemercat de Lloret va tenir lloc el 26 de maig cap a quarts de tres de la tarda. Va produir-se al Maxi Dia que hi ha a l'avinguda de Blanes. La sort en aquest cas va ser que, malgrat que el lladre va intimidar amb un ganivet una treballadora i va aconseguir la recaptació, finalment, els treballadors el van poder tancar al magatzem i la policia el va poder detenir. L'home, a més, ja havia atracat el mateix establiment en diverses ocasions fa un parell d'anys.

L'atracament amb arma de foc més recent a la província va tenir lloc el 23 de setembre quan dos individus van atracar a plena llum del dia i a punta de pistola la Caixa de Bàscara. Van encanonar la directora perquè els entregués els diners de la caixa forta però no van aconseguir-ho, ja que es va activar el sistema d'obertura retardada de la sucursal.