Un home de 41 anys i veí de Lloret de Mar (Selva) ha ingressat a la presó per assaltar, retenir i robar el propietari d'un bar d'aquesta població.

Els fets van ocórrer la nit del passat 11 de novembre en un bar de Lloret de Mar, quan el propietari del negoci es disposava a baixar la persiana en acabar la jornada laboral.

En aquell moment, segons els Mossos d'Esquadra, dues persones encaputxades van atacar l'home i el van lligar de peus i mans amb unes brides a l'interior del local.

Els lladres van agafar un sobre amb la recaptació, d'uns mil euros, i van registrar el local a la recerca de més diners. També van intentar buidar la màquina escurabutxaques, encara que no ho van aconseguir.

Després de deixar l'home immobilitzat, van pujar per unes escales interiors i van accedir al domicili del propietari, d'on es van emportar diners i dos rellotges.

També van trobar la clau de la màquina escurabutxaques del bar, per la qual cosa finalment van poder emportar-se la recaptació.

El propietari del bar va poder deslligar-se i demanar ajuda als veïns, que van avisar els serveis d'emergències. L'home va ingressar a l'Hospital Comarcal de la Selva, a Blanes (Selva), amb diverses fractures.

Els Mossos d'Esquadra, de la seva banda, van obrir una investigació i van identificar un dels possibles autors del robatori, al qual van detenir a Lloret.

El detingut, de nacionalitat espanyola, es troba ja a la presó com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència, un delicte de lesions i un altre de detenció il·legal.

La investigació continua oberta per intentar detenir el segon individu que hauria participat en els fets.