L'hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar va acollir ahir el VIII Sopar de les Dones Solidàries a favor de l'Associació Espanyola

Contra el Càncer (AECC)-Catalunya contra el Càncer, que destina tot el recaptat al programa "Molt x viure" de suport a les dones diagnosticades de càncer de mama.

D'entre les més de 200 dones assistents, en va destacar la presència la presentadora i actriu catalana nascuda a l'Havana Lucrecia qui va presentar l'acte, la cantant de popdance, Soraya Arnelas, l'exseleccionadora espanyola de natació sincronitzada, Anna Tarrés, la maga catalana Joana, la presdenta de l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Lloret, Cristina Pané, i la presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, entre altres.

El sopar, que cada any reuneix a més assistents, va comptar amb la col·laboració d'aproximadament 30 empreses locals que a partir del seu suport han ajudat en l'organització del sopar i dels sortejos solidaris, els quals han ajudat en la recaptació per la causa solidària. La presidenta de Guitart Hotels va destacar que "la protagonista d'aquesta nit és la lluita contra el càncer de mama". Cabañas va recordar que "des de Guitart Hotels donem suport a causes solidàries com aquesta a través de diversos esdeveniments anuals". El programa "Molt Per Viure" es desenvolupa a l'Associació Espanyola Contra el Càncer des del 1987.