Llum verd de la Diputació al carril bici i de senderisme

04.12.2015 | 07:23

La Diputació de Girona ha aprovat donar suport tècnic i econòmic al projecte del Carril Bici-Senderisme, liderat pels equips directors i les AMPA dels centres educatius de Riudarenes, Sils, Vidreres i Maçanet juntament amb els alcaldes dels respectius municipis i el Consell Comarcal de la Selva. La presentació d'aquest projecte selvatà al president de la Diputació de Girona, Pere Vila, es va fer el passat 10 de novembre a Girona. En el transcurs de la reunió, tots els agents implicats en aquest projecte van sol·licitar a la Diputació el suport tècnic i econòmic per seguir avançant en la construcció d'un carril bici-senderime que serveixi per unir els quatre pobles així com la connexió interurbana dins dels mateixos municipis.
En la mateixa reunió, Vila va veure amb molt bons ulls aquesta iniciativa i ja va avançar que la Diputació hi col·laboraria: es va comprometre a realitzar la redacció del projecte, que serà tutelada directament pel president del Consorci de Vies Verdes, Albert Gómez; i a assumir part dels costos, però també hi han de participar els quatre ajuntaments implicats, han informat des del Consell.
Des de la Diputació asseguren que hi ha projectes europeus relacionats amb aquest que poden servir de model per buscar el finançament per una altra banda. Així mateix, es pot buscar finançament a través de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, Vila s'ha ofert per fer de comunicador amb el govern català.
La Diputació intentarà redactar un projecte el menys costós possible, però dins dels paràmetres de seguretat i sensible a la preservació del territori. Tal com ha assegurat Vila: "És un projecte ambiciós, però, si tothom hi posa de la seva part, serà una realitat".
En la reunió que es va celebrar a la Diputació de Girona hi varen participar els quatre alcaldes, els equips directius, les AMPA dels centre educatius de Riudarenes, Sils, Vidreres i Maçanet de la Selva juntament amb els alcaldes dels respectius municipis, i el Consell Comarcal de la Selva. Per part de la Diputació de Girona, hi varen assistir Pere Vila i el president del Consorci de Vies Verdes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

La Selva

L´escriptor Vicenç Villatoro, nou president del Jurat dels Premis Recvll de Blanes

L´escriptor Vicenç Villatoro, nou president del Jurat dels Premis Recvll de Blanes

L'actual director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona s'estrenarà al jurat en la 53a...

Caldes preveu licitar les obres del Tourist Club a principis del 2017

Caldes preveu licitar les obres del Tourist Club a principis del 2017

Les actuacions estan pressupostades en uns 3,5 milions d'euros, que pagaran els veïns

Senglars Mariners

Senglars Mariners

"Fa pocs dies, tres joves exemplars van fer una excursió fins a les mateixes instal·lacions del...

Declaren injustificat traslladar a 30 quilòmetres una caixera de Blanes

Una sentència ha declarat injustificat el trasllat d'una caixera d'un supermercat Condis de...

Més d´un segle endolcint la Cellera

Tanca la Pastisseria Vila, després de 111 anys d'història i tres generacions familiars

Enllaços recomanats: Premis cinema