L'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa (CAU)?de Blanes ha organitzat per aquest cap de setmana, un any més, una activitat lúdica i esportiva que té com a objectiu recaptar diners per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la diabetis i la obesitat.

Per diumenge, proposa participar en una Canicros i Cursa Popular oberta a tota la família. El recorregut és de 8 quilòmetres a peu pla, per la qual cosa es pot fer caminant o corrent, a gust del consumidor. L'altra opció és participar acompanyat del gos -d'aquí el nom de Canicros- pel mateix preu, sense pagar un cost addicional.

Ja sigui fent el recorregut sols o acompanyats, el preu d'inscripció és el mateix: 6 euros, a canvi dels quals també es rebrà el corresponent avituallament i un entrepà en finalitzar, per reposar forces, així com el corresponent dorsal, tant per a humans com per a animals.

La sortida i arribada es farà des del mateix lloc, al Passeig de Mar a l'alçada del Carrer Ample, a partir de les 10 del matí. Enguany és la segona edició consecutiva en què el CAU organitza aquesta activitat. L'any passat van participar a la Cursa Popular, que també es podia cobrir amb l'animal de companyia, un total de 380 persones. Llavors, es van aconseguir reunir un total de 3.312,65 euros, ja que també s'hi van sumar els guanys obtinguts amb d'altres activitats que s'havien fet el dia anterior.