Atracament a plena llum del dia a Blanes. Dos lladres que anaven tapats amb un casc de moto van amenaçar ahir el propietari d'una pizzeria i van aconseguir un valuós botí valorat en més de 5.000 euros. Quan van tenir el que volien van fer tancar l'home al local i van fugir. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes busquen els dos atracadors. En tancar l'edició, no se'ls havia detingut.

Els fets es van produir al voltant de quarts de vuit del matí a l'alçada del número 26 del passeig de la Marina de Blanes, a tocar de sa Palomera. En aquest punt hi ha ubicat l'establiment Carpi Pizza i en aquell moment hi havia el seu responsable arreplegant els diners de la caixa i que havia d'anar a ingressar a una sucursal bancària propera. Mentre estava fent això, tot indica que l'estaven vigilant, i quan va sortir de l'establiment de restauració i estava abaixant la persiana es va trobar dos homes equipats amb un casc de moto que l'intimidaven. Un d'ells el va amenaçar amb un objecte punxant, la víctima no té clar si era un ganivet, i li van reclamar els diners que duia a sobre. El responsable de la pizzeria, espantat, no va poder fer més que donar-los la recaptació. Sortosament, no li van fer cap tipus de lesió.

Els va donar els diners i un dels lladres, que parlava en castellà amb accent de l'Amèrica del Sud, li va dir que tornés a entrar al local i abaixés la persiana. Els lladres van fugir però la víctima no va poder veure si van marxar en moto o a peu. I és que l'home va obeir tot espantat els seus atracadors però al cap d'uns deu minuts dels fets va alertar els Mossos d'Esquadra del que li acabava de succeir.

Cap a tres quarts de vuit del matí, els agents de l'ABP de la Selva Litoral van arribar al local i van trobar-se la víctima terroritzada. Els va comentar el que li havia succeït i els agents de la Unitat d'Investigació dels Mossos de la comissaria de Blanes s'han fet càrrec del cas.

Es dóna el cas que a la zona propera al passeig de la Marina hi ha càmeres de videovigilància de la Policia Local de Blanes i també d'altres locals, que podrien haver captat els fets.

De moment, però, els Mossos d'Esquadra no tenen detinguts però es troben investigant per esclarir qui poden ser els autors de tal robatori amb violència i intimidació.