Blanes va celebrar diumenge passat, al Teatre, el tradicional Concert d'Any Nou, que des de fa vuit edicions consecutives s'encarrega d'oferir la VBella Banda i que enguany va tenir com a artista convidat el guitarrista Diego?Cortés. En aquesta ocasió, el concert va tenir dues parts, i va incloure estrenes que es van incorporar al conegut repertori que té la formació. Els nous temes que es van interpretar a la primera part van ser: Hallellujah I Love Her So, i els medleys Joe Cocker i Soundtrack. Aquest darrer va incloure bandes sonores de pel·lícules tan llegendàries com Atari, La Pantera Rosa, Peter Gunn007.

Al llarg del concert es va comptar amb les intervencions del cantant Joan Parrilla, que va posar la veu a cançons molt aplaudides pels espectadors. La més esperada, però, va ser la del guitarrista català Diego Cortés, que va tocar diverses peces: dues acompanyat de la VBella Banda -Filo i Oye cómo va-, i una tercera la va interpretar en solitari.

Per últim, el concert es va tancar amb una selecció de cançons de música catalana seguit per When The Saints Go Marchin In, peça en la qual va col·laborar Cortés, que també va acompanyar la VBella Banda en l'únic bonus track de la vetllada: La Santa Espina.