El PAU d´Anglès lamenta la «falta de sensibilitat» del pressupost

El grup municipal critica que l'equip de govern no acceptés cap de les al·legacions que van presentar

06.01.2016 | 08:35

El grup municipal del PAU a Anglès va lamentar ahir que l'equip de govern (CiU-AM) «no acceptés» cap de les al·legacions que van presentar als pressupostos de 2016, que ascendeixen a gairebé 4,7 milions d'euros i que, segons el Butlletí oficial de la Província de Girona (BOP), van ser aprovats definitivament en el ple celebrat el 17 de desembre de 2015. Segons el portaveu de la formació de Per Anglès Units (PAU), Pere Espinet, aquests pressupostos demostren una «falta de sensibilitat -de l'equip de govern- envers la gent del poble» perquè «no han tingut en compte les necessitats en àmbits com el benestar social o la salut».

El que proposava el grup de l'oposició era, doncs, entre altres, que l'augment econòmic de 18.000 euros atorgat a la partida de Festes i Gales es destinés a ajudes socials. «A Anglès tenim un 23% d'immigració i hi ha moltes famílies que no poden arribar a final de mes, una tendència que, segons les estadístiques, va en augment» lamentava el portaveu del PAU.

Un altre dels punts del pressupost que Espinet va criticar va ser el relacionat amb la inversió prevista per a l'entrada de la piscina municipal. «Creiem que, en benefici de la salut dels usuaris, era molt més necessària una deshumidificadora que fer reformes a l'equipament» subratllava el cap de llista del grup municipal, que va afegir que per aquest motiu la seva formació «va demanar» que aquests diners anessin destinats a la compra i instal·lació d'aquest aparell. A més, el PAU també va proposar a l'equip de govern que es destinés una partida a la compra de la bassa de captació d'aigua pel consum humà, que actualment és de propietat privada i en la qual hi accedeixen alguns veïns «per banyar-s'hi».

Així mateix, algunes de les al·legacions rebutjades per l'equip de govern, incidien en la necessitat d'invertir en la compra de nous Gegants d'Anglès, ja que els actuals «tenen més de 20 anys» o la renovació de la gespa artificial del camp de futbol, que «fa més de 10 anys, des de 2003, que no es canvia» deia Espinet qui afegia que així «es podrien evitar possibles lesions ocasionades pel mal estat del terreny de joc».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

La Selva

Blanes aposta pel turisme de cementiris

Blanes aposta pel turisme de cementiris

En el recinte hi ha enterrats des de Joaquim Ruyra fins a Carl Faust

Detenen a Lloret un fugitiu que estava buscat per suborn a l´Azerbaidjan

La Guàrdia Civil el va arrestar després de trobar-ne el rastre en un casino de la costa

La CUP lamenta que el govern d´Anglès «no s´impliqui» a tenir ambulàncies 24 hores

La CUP d'Anglès va lamentar ahir la «manca d'implicació» del govern d'Anglès (CiU-AM) en la...

Tossa realitza treballs forestals a Sant Grau

Tossa realitza treballs forestals a Sant Grau

L'Ajuntament de Tossa ha realitzat una obra de millora i tallada selectiva a 10 hectàrees de la...

Hostalric aprova per unanimitat atorgar tres Medalles d´Argent

L'Ajuntament d'Hostalric atorgarà tres Medalles d'Argent en reconeixement als serveis...

Enllaços recomanats: Premis cinema